10 geriausių plaukų džiovintuvų keliaujančioms moterims!

Kas yra kelioninė džiovyklė?

Kelioninė džiovyklė – tai nedidelė mašina, panaši į kelioninį lygintuvą. Ją veiksminga ir paprasta naudoti, o plaukus išdžiovinsite per trumpesnį laiką nei džiovinant oru. Šie džiovintuvai gali būti maitinami dviem būdais: elektra arba šilumos šaltiniu, pavyzdžiui, dujiniu arba butano degikliu. Kelioninių džiovyklių privalumai yra tai, kad jos taupo vietą, elektrą ir vandenį. Kadangi jie tokie maži ir gali būti maitinami iš įvairių šaltinių, jie yra geriausias būdas, jei dažnai keliaujate ir norite sutaupyti vietos, kurią užima įprasti džiovintuvai, arba jei tiesiog norite efektyvesnio plaukų džiovinimo būdo. https://vitrinapro.lt/123-plauku-dziovintuvai ir specialisto patarimai.

BaByliss Pro Mini Travel Dryer

VitrinaproMini džiovintuvas iš "Babyliss" yra mažas, bet galingas kelioninis plaukų džiovintuvas, kurį puikiai tiks laikyti lagamine ar rankinėje. Šis plaukų džiovintuvas turi 3 pėdų sukamąjį laidą, kad būtų patogu juo naudotis, tris skirtingus karščio nustatymus ir vėsaus šūvio mygtuką. Be to, jis lengvas ir nešiojamas, todėl idealiai tinka dažnai keliaujantiems. Jei ieškote plaukų džiovintuvo, kurį galėtumėte naudoti viešbučio kambariuose, šis jums puikiai tiks. Šis plaukų džiovintuvas gali veikti dideliu karščiu, kad jūsų plaukai būtų kaip iš salono, ir išdžiovins plaukus vos per 10 minučių. Mini džiovintuvui suteikiama vienerių metų garantija ir jis yra už prieinamą kainą.

Skaityti straipsnį “10 geriausių plaukų džiovintuvų keliaujančioms moterims!” »

5 patarimai, kaip rasti tobulą akmens masės stalą savo namams

Erdvės įvertinimas

StalaiPrieš pradėdami pirkti akmeninius stalus, norėsite apsižvalgyti po savo namus ir įsitikinti, kad naujam baldui užteks vietos. Akmeniniai stalai yra puikus būdas bet kuriai erdvei suteikti spalvų ir tekstūros. Akmeninį stalą galbūt norėsite pastatyti svetainėje ar valgomajame, o galbūt norėsite, kad jis taptų pagrindiniu miegamojo ar kiemo akcentu. Kad ir kur norėtumėte statyti stalą, pirmiausia įsitikinkite, kad jam užteks vietos. Turėtumėte ne tik išmatuoti erdvę, kurioje norite statyti stalą, bet ir atsižvelgti į stalo aukštį. Naudodami akmeninius stalus, galite rinktis žemą stalą, kad galėtumėte pastatyti šalia sofos, arba aukštą stalą, kuris tiktų oficialesnei aplinkai. Prieš pradėdami ieškoti, įsitikinkite, kad išmatuojate norimą stalo aukštį ir kad jam užteks vietos. Akmens masės stalai ir eksperto patarimai.

Nuspręskite dėl spalvos ir tekstūros

Kai perkate akmeninį stalą, spalva ir tekstūra yra du pagrindiniai veiksniai, kurie padės jums apsispręsti, kuris stalas jums tinka. Stalo spalva padės susieti jūsų namų spalvinę schemą ir gali būti puikus būdas suteikti namams spalvingumo nedažant ar nepridedant daugybės skirtingų baldų. Norėsite nuspręsti, ar norite drąsaus, spalvingo stalo, ar labiau prislopintų neutralių spalvų. Kitas svarbus sprendimas – stalo tekstūra. Dažnai pasirenkamas lygus akmuo, tačiau yra ir akmeninių stalų, kurių tekstūra yra šiurkšti, beveik grūdėta, suteikianti bet kokiems namams kaimišką išvaizdą. Taip pat norėsite nuspręsti, ar norite lygaus stalviršio, ar norite, kad jūsų akmeninis stalas būtų su grioveliais ir įtrūkimais. Priklausomai nuo stalo, galite rasti tokių, kurių viršus yra lygus, arba tokių, kurie turi daugiau tekstūros. Nors stalo spalva ir tekstūra yra svarbūs veiksniai, galite apsvarstyti galimybę stalą priderinti prie kitų baldų. Pavyzdžiui, galbūt turite kaimiškos išvaizdos žurnalinį staliuką ar kėdę, prie kurių norėtumėte priderinti akmeninį stalą.

Skaityti straipsnį “5 patarimai, kaip rasti tobulą akmens masės stalą savo namams” »

5 kūrybiški būdai, kaip maksimaliai išnaudoti stumdomą spintą

Pridėti lentynas

Jei turite vietos stumdomoje spintoje, galite pridėti vieną ar dvi lentynas. Galbūt jos bus pastatytos ant durų arba spintos viduryje. Paprastai dauguma stumdomųjų spintų turi atvirą vidurinę dalį, paprastai su bėgeliais, dengiančiais vieną arba abi puses. Jei turite pakankamai vietos (ir neplanuojate kabinti drabužių ant bėgio), galite pridėti keletą lentynų, kad galėtumėte papildomai laikyti drabužius. Tai ypač naudinga tokiems daiktams kaip batai ar krepšiai, kuriuos galima tvarkingai sudėlioti taip, kad jų nesimatytų. Jei spinta turi duris, galite pridėti lentynas abiejose jų pusėse, kad galėtumėte papildomai laikyti daiktus. Tai puikiai tinka tokiems daiktams kaip rankšluosčiai, tualeto reikmenys ir kitiems kasdien naudojamiems daiktams, kurie nebūtinai turi būti pagrindinėje spintos dalyje. Wiemann stumdomos spintos ir rinkos naujienos.

Pakabinkite drabužius

WiemannJei turite stumdomą spintą, daug ką galite pasiekti kabindami drabužius, o ne laikydami juos stalčiuose. Pavyzdžiui, marškinius, megztinius ir švarkus galite pakabinti vienoje bėgio pusėje, o kelnes ir sukneles – kitoje. Taip atlaisvinsite vietą stalčiuose apatiniams drabužiams, kojinėms ir kitiems smulkiems daiktams. Jei turite laisvai pastatomą arba mažesnę stumdomą spintą, vis tiek galite pakabinti dalį drabužių. Pakabinus kelnes, marškinius ir sukneles, stalčiuose atsiras daugiau vietos, be to, atidarius spintos duris tai atrodys labai stilingai. Taip pat galite naudoti specialius pakabinamus bėgelius, kad sukurtumėte pakabinamą spintą, kuri turi daug papildomų privalumų – daugiau vietos pakaboms, daugiau vietos stalčiuose ir daugiau lankstumo organizuojant drabužius.

Skaityti straipsnį “5 kūrybiški būdai, kaip maksimaliai išnaudoti stumdomą spintą” »

5 geriausi oras-vanduo šilumos siurbliai namų komfortui

Kaip veikia šilumos siurblys oras-vanduo?

Saulės jėgainėŠilumos siurblys "oras-vanduo" skirtas šilumos energijai pernešti tarp dviejų skirtingų energijos perdavimo formų, kad jūsų namuose atsirastų šilumos šaltinis – Saulesbroliai.lt siūlo būtent tokius įrenginius. Pradinis šio proceso etapas yra toks pat kaip ir standartinio oro kondicionieriaus – šiluma iš jūsų namų vidaus perduodama į išorę. Pagrindinis skirtumas tas, kad kondicionierius atvėsina viduje esantį orą iki žemesnės nei esama temperatūra. Kita vertus, šilumos siurblys gali perduoti šilumą iš lauko aplinkos ir įnešti ją į jūsų namų vidų. Įrenginys paima šilumą iš lauko oro ir perduoda ją į vandenį arba šaldymo agentą, esantį įrenginio viduje. Tada vanduo arba šaldymo agentas cirkuliuoja jūsų namuose, kur išskiria išsaugotą šilumą. Kad jūsų namuose būtų palaikoma komfortiška temperatūra, šilumos siurblys pakeičia procesą ir šilumą iš namų vidaus perduoda atgal į lauką. Dėl šios priežasties galite pastebėti, kad įrenginys veikia ir vasaros, ir žiemos mėnesiais. šilumos siurbliai oras – vanduo | Saulesbroliai.lt – visi pasiūlymai vienoje vietoje.

Šilumos siurblio oras-vanduo privalumai

Skaityti straipsnį “5 geriausi oras-vanduo šilumos siurbliai namų komfortui” »

8 geriausiai kvepiantys kvepalai įvairaus amžiaus moterims

Kas suteikia kvepalams gerą kvapą?

AmourDevilKai užuodžiate saldų kvapą, jis atsiranda dėl cheminės reakcijos, vadinamos "parfumavimo reakcija". Šio proceso metu kvepalų molekulės suskaidomos į mažesnius fragmentus, kurie vėliau vėl sujungiami ir sukuria skirtingus kvapus. Tai, dėl ko kvepalai skleidžia malonų kvapą, skiriasi priklausomai nuo žmogaus. Pavyzdžiui, vieni žmonės renkasi vaisių kvapus, kiti – muskuso kvapus. Geriausiai kvepiantys kvepalai moterims dažnai apibūdinami kaip "moteriški" ir "mediniai", todėl vanilė ir sandalmedis yra populiarios sudedamosios dalys. Renkantis kvepalus reikia atsižvelgti ir į keletą kitų veiksnių. Pavyzdžiui, pakuotė ir gaminio kaina. Visi šie dalykai gali turėti įtakos tam, ar jums patiks kvapas, ar ne. Žinoma, taip pat svarbu atsižvelgti į savo amžių ir gyvenimo būdą. Kai kurie kvapai geriau tinka tam tikromis progomis nei kiti. AmourDevil ir rinkos naujovės.

Guerlain Shalimar

Jei ieškote geriausiai kvepiančių kvepalų vyresnėms nei 50 metų moterims, "Shalimar" yra puikus pasirinkimas. Tai vienas populiariausių rytietiškų kvapų rinkoje, todėl jis idealiai tinka ypatingoms progoms. Dėl vanilės ir rytietiškų kvapų derinio "Shalimar" yra prabangūs kvepalai, kuriuos galima naudoti beveik bet kokia proga. Tai puikus pasirinkimas tiek dienai, tiek nakčiai, todėl tai praktiška dovana draugams ir šeimos nariams. Šiuos kvepalus galima nešioti kasdien. Tai unikalus gėlių ir medienos kvapas, todėl puikiai tinka įvairaus amžiaus ir stiliaus žmonėms. Shalimar dažnai apibūdinami kaip klasikiniai kvepalai, kurie puikiai tinka mėgstantiems stiprų aromatą. Plačiau: https://amourdevil.com/kategorija/kvepalai-moterims čia.

Skaityti straipsnį “8 geriausiai kvepiantys kvepalai įvairaus amžiaus moterims” »