Kur pirkti reabilitacijos prekes?

Reabilitacijai skirtos prekės dabar parduodamos daugelyje specializuotų parduotuvių, todėl rinktis yra iš ko. Norėdami pasižvalgyti, kas parduodama, galite apsilankyti šioje interneto svetainėje https://www.rehastar.com. Pirkti tokias prekes galima fizinėse ir internetinėse parduotuvėse arba iš žmonių, kurie dažniausiai skelbiasi skelbimų tinklapiuose. Ką reikia apie tai žinoti?

RehastarKiekvienas pirkėjas, kuris perka reabilitacijos prekes nori, kad jos būtų geros. Nesvarbu ar perka pirkėjas, kuris namuose naudos tam tikras priemones ar įrangą, ar perka gydymo įstaiga. Norint surasti tinkamiausią būdą pirkti, reikia sužinoti galimus privalumus ir trūkumus, kuomet perkama skirtingais būdais.

Vienas iš populiarių pirkimų yra pirkimas fizinėje parduotuvėje. Tai vienas ir paprasčiausių būdų pirkti reabilitacijos prekes atėjus į specializuotą parduotuvę. Didžiausias privalumas yra tas, kad galima pamatyti kaip iš tikrųjų atrodo prekės ir, jei reikia, jas išbandyti. Pavyzdžiui, jums yra reikalingas reabilitacijai skirtas treniruoklis. Atėję į parduotuvę, kurioje jais prekiaujama, galima jį ne tik apžiūrėti, bet ir išbandyti treniruotis su juo. Deja, ne visada pirkėjams patogu atvykti į tokią parduotuvę. Priežasčių gali būti daug. Kai kurie negali dėl sveikatos problemų, kitiems reikėtų labai toli važiuoti iki tokios parduotuvės, nes ne visur jos yra, dar kitiems tiesiog nėra laiko važinėti ir vaikščioti po tokias parduotuves.

Skaityti straipsnį “Kur pirkti reabilitacijos prekes?” »

Patarimai ieškantiems pigesnių prekių

Prekių pirkimai kiekvienais metais didėja ir didėja, todėl daugelis pirkėjų nori sužinoti ar yra kokie nors būdai, kaip galima sutaupyti pinigų išleidžiant mažiau pinigų už pirkinius. Vienas iš tokių būdų yra, kai pasirenkame internetines parduotuves, vietoje fizinių parduotuvių. Ir tai dar ne viskas.

ParduotuvėsŠiuo metu pirkti internetu labai patogu. Taip pat tai leidžia įsigyti prekes pigiau. Kai kurie pirkėjai galvoja, kad tai kažkokia apgavystė, tačiau čia nėra apgavystės. Tiesiog internetinėje parduotuvėje parduodamos pigesnės prekės dėl to, kad išlaikyti tokią parduotuvę yra daug pigiau. Kitaip sakant išlaidų yra daug mažiau, nei turint fizinę parduotuvę. Dėl tokios paprastos priežasties kainos daugelyje elektroninių parduotuvių yra mažesnės.

Nors daugelyje internetinių parduotuvių kainos yra mažesnės, tačiau reikia mokėti surasti tokias kainas. Yra vienas labai paprastas būdas kaip tai padaryti. Jums tereikia surasti internetinę svetainę, kurioje yra pateiktos skirtingų internetinių parduotuvių prekių kainos. Pavyzdžiui, jeigu jums reikalingas išmanusis telefonas, tai įvedate tokios internetinės svetainės laukelyje pavadinimą ir netrukus pamatysite, kiek pardavėjų turi savo parduotuvėse būtent šį išmanųjį telefoną. Jums reikės tik surasti tą parduotuvę, kurioje parduodama už mažiausią kainą. Be to, tokioje internetinėje svetainėje galima surasti ne tik kainas ir pardavėjus, tačiau ir kainų istoriją. Tai labai naudingas įrankis padedantis sužinoti ar šiuo metu jus dominanti prekė parduodama už mažiausią kainą, ar ne. Gali būti, kad kaina ką tik pakilo, todėl jums vertėtų palaukti, kol ji vėl sumažės. Tokiu paprastu būdu matysite, kurias internetines parduotuves galite pasirinkti.

Skaityti straipsnį “Patarimai ieškantiems pigesnių prekių” »

APVA parama saulės elektrinėms 2020 metais

Aplinkos projektų valdymo agentūra (APVA) įsteigta Lietuvos Respublikos aplinkos ministerijos. Ji administruoja Europos Sąjungos fondų ir Lietuvos Respublikos lėšomis finansuojamus aplinkos sektoriaus projektus. Nuo 2020 metų sausio 2 dienos agentūra kviečia teikti registracijos formas dėl saulės elektrinių įsirengimo ir paramos gavimo 2020 metams.

Šiais metais APVA parama saulės elektrinėms yra 322, 91 euro už 1 kW galingumo jėgainę. Jeigu name yra įregistruotas verslo plotas, ši parama atitinkamai mažėja. Paraišką fiziniams asmenims reikėtų pateikti per 9 mėnesius nuo kvietimo pradžios. Registracijos formoje reikia pateikti

1. Namo ar žemės sklypo registracijos numerį.

2. Ketinamos įrengti saulės elektrinės galingumą.

3. Inverterio galingumą.

4. Nurodyti, kokiu būdu bus įrengta jėgainė.

Projektai, kuriuose ruošiamasi įrengti elektrines ant pastato stogo ar integruotas į pastatą, gaus didesnį balą nei elektrinės ant žemės. Aukštesnį balą vertinant gaus projektai, kuriuose nurodyta, jog elektrinės galingumas sieks iki 5 kW, o nuo 5 kW iki 10 kW galingumo jėgainės bus vertinamos žemesniu balu.

Skaityti straipsnį “APVA parama saulės elektrinėms 2020 metais” »