Miegamojo spinta – su stumdomis durimis

Jeigu namuose turime pakankamai vietos ir miegamojo baldai nestovi svetainėje, tuomet galima sukurti įdomų miegamojo interjerą. Šį kartą jo pagrindiniu akcentu pasirinksime spintą, tiksliau, tai bus ne spinta, o stumdomu spintu sistemos. Kaip gi jos gali tapti miegamojo interjero pažiba?

Vartai priešais karaliaus lovą

Įsivaizduokite karališko miegamojo interjerą. Jame stovi didžiulė karališka lova. Karališka – nes šiek tiek panaši į antikvarinę, galbūt turi ir baldakimą, jos storas čiužinys, prikrauta daug patalų. Priešais tą lovą – tarsi menės vartai, tarsi įėjimas į rūmų kambarį. Tačiau visa tai būtų tik iliuzija, nes iš tiesų tai būtų stumdomos spintos durys, kurias nustūmus atsirastume kambario nišoje su ten kabančiais rūbais. Atitinkamai galėtų būti įrengtas ir visas miegamojo interjeras. Čia galėtų atsirasti ir tokie miegamojo baldai kaip maža graži komoda ar nedidelė minkšta kėdutė prisėsti.

Perregimos durys

Baldai jūsų būstuiKitas pasirinkimas – stumdomos sistemos durys, kurios yra permatomos. Tai įdomus sprendimas, kada spinta yra pusiau paslėpta, pusiau atidengta. Su tokia spinta galima įsivaizduoti tikrai įdomų interjerą, tačiau jis turėtų būti sukuriamas iš tiesų nepriekaištingai. Reikėtų padaryti taip, kad spintos viduje esantys dalykai turėtų estetinę vertę. Ten turėtų persimatyti tokių spalvų dalykai, kurie derėtų su viduje esančiais. Be kita ko, kažką reikėtų ir paslėpti. Dėl to spintos viduje galėtų būti ir vienos užuolaidėlės, dėžės kaip daiktų laikymo sistemos bei stalčiai.

Durys už užuolaidos

Skaityti straipsnį “Miegamojo spinta – su stumdomis durimis” »